dilluns, 25 de febrer del 2008

Obrim les portes de la Vall 2008



Des d'ací pots baixar-te el PDF.

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, a través del seu departament de turisme i amb la col·laboració dels municipis de la Vall d'Albaida, ha confeccionat per V edició consecutiva el programa de visites guiades turístiques a la comarca de la Vall d'Albaida amb l'objectiu de donar a conèixer al públic el patrimoni històric-artístic que atresoren les poblacions valldalbaidines.

El programa començarà el cap de setmana de l'1 de març amb les visites a Ontinyent i Otos respectivament, i continuarà els caps de setmana successius fins l'1 de juny, dia què conclourà amb la visita a L'Olleria.

Els nuclis urbans de Ontinyent, Otos, Salem, LLutxent, Albaida, Fontanars dels Alforins, Benigànim, Beniatjar, Bocairent, Atzeneta d'Albaida, Aielo de Malferit, Castelló de Rugat, Agullent, Montitxelvo, Palomar, Pinet, Guadassèquies, La Pobla del Duc, Montaverner, Quatretonda, Sempere-Benissuera i L'Olleria seran el marc per on transcorreran estes visites.

Totes les visites començaran a les 11 h i tindran com a lloc de partida, l'ajuntament de cadascun dels municipis col·laboradors.

El programa de visites guiades pretén ser una eina útil i interessant per descobrir el patrimoni, la cultura i la història de la comarca i suposa una bona ocasió per realitzar turisme d'interior i potenciar els pobles que formen la Vall d'Albaida.

El calendari del programa és el següent:

MesDissabteDiumenge
MarçDia 1: Ontinyent
Dia 8: Salem
Dia 15: Albaida
Dia 2: Otos
Dia 9: Llutxent
Dia 16: Fontanars dels Alforins
AbrilDia 5: Beniatjar
Dia 12: Bocairent
Dia 19: Aielo de Malferit
Dia 26: Agullent
Dia 6: Beniatjar
Dia 13: Atzeneta d'Albaida
Dia 20: Castelló de Rugat
Dia 27: Montitxelvo
MaigDia 10: El Palomar
Dia 17: Guadasséquies
Dia 24: Montaverner
Dia 31: Sempere-Benissuera
Dia 11: Pinet
Dia 18: La Pobla del Duc
Dia 25: Quatretonda
Dia 1(juny): L'Olleria