dimarts, 27 de novembre del 2007

Vídeo Clip de Rapsodes




Els amics de Rapsodes estrenem vídeo clip i necessiten la nostra ajuda en unes votacions, feu clic ací.

Com és nota que els grups que passen per La Morca arriben i arribaràn lluny.

III Aplec de Muixerangues a Gandia



No sabeu el que és vau perdre el dissabte a Gandia. Vore a la gent emocionada vegent les Muixerangues i com poc a poc, van siguent més les Muixerangues que hi han arreu del país. Fins i tot va participar una nova que crec que sols n'hi haven cinc component ajudant a fer pinya a les altres muixerangues.
Els que vam anar, que en teoria sols era per vore i parlar amb el Ball dels Locos. Encara vam participar fent pinya en el Ball dels Locos.

Esperem que açò siga l'inici per a la recuperació de la Muixeranga d'Albaida, algú s'apunta a fer pinya??

Crònica de Raça Borda i Escak al Rei

El titol ho diu bé, finalment sols van actuar Raça Borda i Escak al rei.
Semblava que el concert no és faria per alguns problemes que van haver però finalment tot és va solucionar.
El concert va començar amb Raça Borda, la Morca estava plena de gom a gom i tant Raça Borda com Escak al Rei vam gaudir de la gent i del bon ambient que és respirava la Morca, on esperem que moltes més nits siguen així.

Raça Borda en el seu concert carregat d'Ska, molt energètic.

Eskak al Rei ens van oferir un directe amb tocs d'Ska i de punk.

L'anècdota la van protagonitzar unes xiques del Verger que vam vindre en Taxi a vore el concert i després van tindré que tornar a buscar un altre Taxi per a tornar al seu poble.

dimarts, 6 de novembre del 2007

Crònica del concert Salvem la Morca...



Cadascú, doncs podria donar la seua opinió, a alguns pot no haver agradat els concerts... altres com a mi, em va encantar, i per tant vos contare l'experiència des de el meu punt de vista.
Si valorarà el concert en una escala de l1 al 10, seria un 12... Bon ambient, bona gent... bueno excepte un o dos que em cauen prou mal.. jaja.
Vaig fer una bona amistat, amb el bateria d'Estakats, Felix (bueno..Breno ). Per cert, felicitar-los perquè ho van fer de puuuuta mare....Sou uns cracks.... (la valoració de Jose Antonio: me gusta la combinación del ska con la dolçaina )
Odi... ai els d'odi... com no un grandíssim concert, menys mal que vaig poder ballar, que si no... per cert, el moment en que Juan Abdul ballava ska, i tots se li fugien va ser genial... llàstima no haver-lo gravat.
I els Neuròtics...ai ja no anava per a adonar-me'n de res...això si, he de felicitar a Edu perquè va fer dos concerts seguits... el pobre degue acabar rebentat...;)
La valoració de Jose Antonio dels Neuròtics va ser...saca papel que yo lo lio, jajaja...